torek, 19. april 2016

Moja wishlista za tridesetko

OK, tole bo seznam vseh seznamov! Sem že razmišljala, da bi naredila kar odprto knjigo daril (saj veste, kot za poroko), ampak ker so stvari iz vseh različnih koncev in krajev, bi morala narediti toliko odprtih knjig, da bi mi vmes skoraj zagotovo zmanjkalo časa. Zato sem izkoristila svoj blog in skreirala eno enormno odprto knjigo vseh mojih želja za rojstni dan.

Začela bom z največjimi željami. Razlog zato je nadvse preprost in predvsem zvit: povabljenci bodo z grozo brali prve alineje in zato se jim stvari, navedene na koncu, mogoče sploh ne bodo zdele tako pregrešno drage.

1. Range Rover Evoque. Moj sanjski avto. Pa ne mislim miniaturne igračke za na polico, v mislih imam pravega Evoqua! Nedosegljivo? Kaj pa npr. brezplačna nekajletna uporaba Evoqua? Obljubim, da bom naredila reklamo in pol za tale fantastičen avtek! Si že predstavljam samo sebe: vozim se po cesti, ponosno gledam izza volana, priklenem nase vsak slučajen, nenameren pogled ubogih, nič hudega slutečih mimoidočih in jim za piko na i ob odprem oknu na hitro zrecitiram še vse pozitivne lastnosti avta (ima sploh negativne?? I don't think so!). Definitivno bi se prodaja ob mojem entuziastičnem marketinškem pristopu povečala za 100% !

2. 14-dnevni oddih v Mehiki, z obvezno postojanko v LA-ju zaradi obiska Ellen DeGeneres Show-a. V bistvu bi bila Mehika samo za zraven, v resnici si želim samo na Ellen Show. OK, torej lahko spremenim željo: enotedenski oddih v Hollywoodu z VIP vstopnico za Ellen Show in kratek obisk Mehike takoj zatem.

3. Bon za petletno generalno čiščenje stanovanja enkrat tedensko (vključuje tudi čiščenje oken enkrat mesečno in likanje perila vsak drugi dan). No, ne bom pogoltna: že bon za triletno čiščenje bo sprejemljiv in ga bom izredno vesela. Ampak z vključenim čiščenjem oken in likanjem vred!

4. Enotedenski oddih v Toskani - spa wellness hotel s petimi zvezdicami in 24/7 sobno strežbo. Ker vem, da je bivanje za dva precej drago, bom zadovoljna tudi s plačanim bivanjem za eno persono. Navsezadnje: nekdo mora paziti na otroke, kajne??

5. iPhone. Še vedno objokujem starega iPhona, ki se ga je veliki M tolikokrat lotil na agresiven način (nenamenoma, seveda), da je en dan preprosto dal odpoved. Sploh ni pomembno, ali je najnovejši model ali starejša verzija: samo da bo zlat, bleščeč in MOJ :D

6. Družinski fotošuting - YES PLEASE! Nič ne cenim bolj, kot naše priznane fotografe (in res je veliko dobrih!), ki ujamejo neprecenljive momente v času. In dokler sem še (sorazmerno) mlada, z ne pretirano zgubanim obrazom, dragi pa ni (prekomerno) plešast, je idealno za pozirat na artističkih fotografijah. Otroka sta tako ali tako lepa za pojest - zdaj in čez 100 let.

7. Bon za masažo - lahko je masaža celega telesa, hrbta, nog, glave.. Česarkoli, glavno je, da imam zagotovljeno eno uro popolne tišine in relaksacije. V bistvu bom zadovoljna tudi samo z enournim sedenjem na stolu - najpomembnejši element tega darila je mir, pa naj bo sredi čakalnice v masažnem salonu ali na klopci sredi parka. Zato brišem in popravljam: želim enourno varstvo otrok, da lahko nekje v samoti in tišini gledam v zrak. Če se le da, naj bo večkrat unovčljiv - lahko se dogovorimo enkrat tedensko, vsaj naslednjih 53 tednov.

8. Lush izdelki za nego telesa: obožujem jih in si jih čisto premalokrat privoščim. Lushevi parfumi, geli za tuširanje, mila, šamponi... Ah, ob misli na posedovanje celotne kolekcije teh dišečih pregreh moram direktno v kuhinjsko omaro po bonboniero, da me potolaži zaradi dejstva, da te kolekcije (še?) nimam.

9. Knjiga Stevena Pressfielda z naslovom Turning Pro. Tale MORA pristat na moji knjižni polici, da jo lahko preberem naprej in nazaj, podčrtam, označim in pobarvam inspiracijski tekst v roza!

10. Kuhinjski pripomočki iz Babushke. Tako lepi, retro in uporabni izdelki, da bi imela kar vse po vrsti doma. Če pa že res moram izbrati, bi si kupila tale čajnik in tole škatlo za malico. So me!

11. Moja druga najljubša trgovina za pripomočke in dekor je Smile Concept Store. Sigurno bi naročila njihovo prelepo multipurpose kanglico.

Imam dve rešitvi za tole dolgo listo želja: lahko bi dobila vse na seznamu, vendar bi se s tem odpovedala vsem božičnim in rojstnodnevnim darilom do 40.leta starosti (takrat bi sigurno spet našla par briljantnih idej, da gostom olajšam kupovanje daril za štiridesetko), ali pa mi preprosto podarijo zmagovalni jackpot listek in si sama kupim vse našteto. Obljubim, da preostanek denarja pravično razdelim!

xoxo, Nilijuška


Če želite biti obveščeni o najnovejših objavah Nilijuške, jo spremljajte na Facebook strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar